DESPRE CENTRUL MEDICAL MULTIDISCIPLINAR BELLA PRAXIS PAȘCANI

În practica clinică curentă ne confruntăm cu o prevalență în creștere de la an la an a afecțiunilor din sfera metabolica si cardiologică, cu impact negativ asupra starii de sanatate a populatiei. Dorind să venim în sprijinul medicilor și pacienților din municipiul Pașcani, am înfiinţat un centru medical performant care să asigure o evaluare complexă a pacientilor, conform ghidurilor în vigoare și la standarde de calitate excepționale, pentru specialitățile cardiologie, diabet, medicină internă, psihiatrie, psihologie, reumatologie, urologie.

Pachetele noastre de servicii asigura evaluarea complexa a starii de sanatate si includ:

  • Consultatie medicala– asigurata de medici specialisti de elita din Iasi;
  • Analize de laborator– efectuate in parteneriat cu unul dintre cele mai performante laboratoare – Regina Maria, acreditat RENAR
  • Explorari functionale – EKG, ecografie cardiaca si ecografie Doppler vasculara, monitorizare Holter TA si EKG;
  • Stabilirea diagnosticului si a planului de tratament;
  • Sedinta de educatie terapeutica personalizata;
  • Eliberare retete compensate si scrisoare medicala.

Confortul pacientilor nostri este foarte important pentru noi, motiv pentru care fiecare pacient este tratat cu maxim de atentie si respect si asiguram un ambient extrem de placut.

Pentru pacientii asigurati, cu programare prealabila, asiguram servicii GRATUITE in cadrul specialitatilor medicale pentru care suntem in contract cu C.A.S. Iasi. Lista tarifelor poate fi consultată aici.

Pentru serviciile medicale cu plata asiguram tarife accesibile si pachete promotionale destinate categoriilor sociale defavorizate.