Oferte

Testare gratuită glicemie | 14 noiembrie 2018

diabet

Testează-ți gratuit glicemia miercuri, 14 noiembrie 2018, la Bella Praxis, între orele 9:00-17:00.

Glicemia este una dintre analizele ce sprijină depistarea timpurie a diabetului, afecțiune de care suferă în prezent peste 425 milioane de persoane. Cele mai multe dintre aceste cazuri sunt reprezentate de diabetul de tip 2, care poate fi în mare măsură prevenit prin activitate fizică regulată, o dietă sănătoasă și echilibrată și promovarea unui stil sănătos de viață.

De Ziua Mondială a Diabetului, te așteptăm la Centrul Medical Bella Praxis pentru testarea gratuită a glicemiei, cu rezultatul pe loc. Acțiunea face parte din campania de screening și informare a populației derulată de Centrul Medical Bella Praxis: vom vorbi despre semnele timpurii ale diabetului, riscurile aferente, oferind totodată îndrumări persoanelor care suferă deja de diabet despre cum să controleze boala. Ne găsești în Pașcani, pe Aleea Tineretului nr. 4.

Screening cardiovascular gratuit | 11-13 decembrie 2017

Ai în familie sau printre cunoscuți persoane cu hipertensiune arterială? Ne alăturăm luptei împotriva bolilor cardiovasculare printr-o campanie de screening şi informare a populaţiei. Specialiştii noştri vă aşteaptă în perioada 11-13 decembrie 2017 pentru a vă calcula ”Riscul de evenimente cardiovasculare pentru următorii 10 ani”.

Testare gratuită glicemie | 14 noiembrie 2017

Glicemia este una dintre analizele ce sprijină depistarea precoce a diabetului. Marți, 14 noiembrie 2017, vă veți putea testa gratuit glicemia, cu aflarea rezultatului pe lor. Vă așteptăm la sediul nostru din Pașcani, Aleea Tineretului nr. 4, între orele 9:00-17:00. Detalii aici.