MEDICINA INTERNĂ

ECHIPA MEDICALA

DR. RATOI IULIANA– medic specialist medicina interna

Medicii specialisti in medicina interna au competenta de a evalua pacienti cu patologie complexa si cu afectiuni multiple, acute sau cronice care afecteaza unul sau mai multe organe interne.
In acest sens sunt asigurate examen clinic complex, investigatii specifice de laborator si explorari functionale care permit diagnosticul si stabilirea planului terapeutic pentru un spectru larg de afectiuni cardiace (HTA, cardiopatie ischemica, ateroscleroza sistemica, boala tromboembolica venoasa, boala arteriala periferica), respiratorii (astm bronsic, bronhopneumopatie cronica obstructiva), digestive (ulcer gastric si duodenal, hepatopatii, cancer gastric, cancer colorectal, pancreatite), renale si hematologice.

Pachetul de Spitalizare de Zi include:

– consult medical de specialitate
– investigatii specifice de laborator
– explorari functionale: electrocardiografie (EKG), test de efort la cicloergometru, monitorizare ambulatorie a tensiunii arteriale (ABPM), monitorizare ambulatorie EKG ecocardiografie Doppler (transtoracica), EcoDoppler arterial si venos, ecografie abdomino-pelvina si de parti moi.
– elaborarea planului terapeutic
– eliberare de documente medicale – retete compensate, scrisoare medicala, documente pentru expertiza medicala (comisie).

Serviciile de Spitalizare de zi sunt GRATUITE pentru pacientii asigurati, cu programare prealabila si bilet de trimitere eliberat de medicul de familie